Найкращі альтернативи PornHub

Найкращі альтернативи PornHub

Зважаючи на китайське передбачення (чи прокляття?), ми живемо, м’яко кажучи, в інтригуючі часи. Між кожною з божевільних відповідей, які люди мали цього року, особливо коли мова йде про людей’ сексуальні звички цього року. Якщо ви носите’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я виконав за останні пару місяців. Але одна річ, яку я одягла’ Не вірю також, що я бачив, що насувається мінімум у повному обсязі –- це величезна чистка, яка вразила PornHub пару років тому, і сайт ніколи не був колишнім.

Це довідкова інформація про вражаючу подію

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді постійно був принаймні трохи дискусійним, незважаючи на те, що він є найкращим місцем для домашніх розваг для дорослих. Щоб бути щирим, багато людей у ​​світі’ Веб-сайт top tube або складений, або, принаймні, значною мірою роздутий.

Тим не менше, після місяців тиску на MindGeek все дійшло до кращого (без каламбуру)’ флагманський веб-сайт. По-перше, заявка на видалення порнографії k * ddie із сайту відновила понад 425 000 підписів після того, як з’явилася колекція звинувачень у тому, що на сайті насправді з’явилася нечисть, зокрема m * nors.На сайті рорно видео з Наших статей

(Чесно кажучи, я ношу’ не розумію, наскільки це правда, враховуючи те, що я ношу’ я не намагаюся знайти це недобре

лайно. ) Разом з усім цим люди насправді скиглили, що існують завантаження, які також повинні мати сексуальні звички без згоди. Ця репутація в Інтернеті призвела до того, що веб-сайт став зневажливим представником преси в наш час, що призвело до того, що компанії, що займаються банківськими картками, ухиляються від оплати матеріалів PornHub для клієнтів.

Очевидно, що іншою великою проблемою, з якою стикаються PornHub та всі інші канали, є проблема кіберпіратства та копіпасти. І ось, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “ найдетальніші заходи безпеки в фоновому режимі платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, порногігант мав і буде виконувати план:

• запобігання включенню неперевірених облікових записів абсолютно нових матеріалів будь-якого типу

• вимагаючи від завантажувачів перевірки, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та іменем користувача

• видалення вибору завантаження більшості відео на платформі

• видалення будь-якого виду та всього веб-вмісту, який не був розроблений перевіреними клієнтами PornHub

Цей останній пункт був, мабуть, найважливішим з точки зору техніки, враховуючи, що загальна різноманітність відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, мені здається, що я знав, що було багато дубльованих відео, однак божественний Христос, це дуже багато.) Цікаво, що персонал PornHub критикував TikTok, Facebook та інші популярні соціальні мережі за те, що вони не мають того самого заходи безпеки, які вони зараз мають.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі значні зміни в плані, я отримав заяву про те, що я’ м вид – занепокоєний– не тому, що r * pist та інші нездорові лохи мають своє лайно. Натомість це виглядає як спроба уникнути регуляторних порушень, яка може не вдатися.

Навіть якщо це так, я б уявив, що абсолютно невинні особи фактично вилучили їхній веб-вміст і закрили канали після кожного цього.

Не дивлячись на мій постійний цинізм, можна сказати, що є причина розслабитися – або, краще сказати, – є п’ятнадцять причин для цього.

Прямо тут’ те, на що вам слід звернути увагу на відміну від PornHub

Це розуміє, що’ Найбільша ймовірність того, що станеться з PornHub, однак, якщо відбудуться радикальні зміни або сайт миттєво закриється, я’ ви отримали покриття. Нижче наведено контрольний список із 10 привабливих веб-сайтів, наповнених безкоштовною порнографією, які можуть стати вашим вибором на PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t розташування каналів у будь-якому певному порядку, але це може бути найкращий веб-сайт для каналів на додаток до PornHub. Однак, з огляду на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порнографії, XVideos може швидко стати лідером порнофільмів.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитесь, що цей сайт безумовно відповідає вимогам. Як і на всіх інших порнографічних веб-сайтах, наведених тут, на цьому є купа абсолютно безкоштовної нечисті, яку можна переглянути, і тут’ Не бракує чудових завантажень, якими можна насолоджуватися. А з майже 10 мільйонами завантажень ви можете більше ніколи не відвідати порнографічний канал.

Чорт, занепокоєний подумайте, можливо, ви ніколи не відвідаєте жодного іншого сайту з цією проблемою.

Навіть якщо ви згоріли на відеозаписах –– якщо це’ якось можливо – потрібен час, щоб переключитися на шоу камери XVideos. У будь-яку годину ви відвідуєте сотні, якщо не тисячі привабливих версій, готових візуально захопити вас –– принаймні поки ви’ ми отримали маркери.

xHamster

Тепер ви одягаєте’ Вам не потрібно платити за преміальну порнографію, але коли справа доходить до цього сайту, ви можете подумати про те, щоб розщедритися на ці чудові фільми. Вибір чудовий, а найвища якість абсолютно надзвичайна, оскільки гарантується повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеороликів із 7500 абсолютно новими покращеннями, які вносяться щомісяця. Як преміум-учасник, ви отримуєте необмежену кількість завантажень і’ Матиму доступ до кількох найпопулярніших творів порнозірок тієї епохи. Якщо ви’ Вас хвилює ціна,’не хвилюйтеся. Тридцять днів преміум-доступності безумовно обійдуться вам у 6,99 доларів США, тобто на долар набагато менше щомісяця, якщо ви зареєструєтеся на три місяці’ s членство. Рік коштуватиме 4,99 дол. США щомісяця, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Можливо, найкраща угода — отримати довічну підписку, яка, безумовно, коштуватиме вам колосальних 299,99 доларів США! Це може здатися високим, однак, якщо ви це врахуєте, ви’ фактично постійно отримуєте необмежену кількість порно, і це’ s без реклами. Наразі означає, що ви не’ не бажаю платити всім цим або будь-яким видом готівки. Ви все ще можете отримати доступ до надзвичайної кількості порнографії та деяких інших привабливих винагород. Окрім секс-шоу в реальному часі, ви можете побачити безліч рекламних каналів порнозірок і неймовірну добірку фотографій.

Що’ Більше того, на вкладці «Знайомства» є цікава функція, за якою ви можете шукати інших клієнтів за віком, територією, статтю та розташуванням. Також набагато краще, використовуючи складні пошукові пристрої, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, статурою та фетишами серед інших вимог пошуку.

Очевидно, що ідея полягає в тому, щоб зателефонувати особам, яких ви, можливо, захочете побачити, але, як ви могли очікувати, цей інструмент набагато краще підходить для неформального спілкування, обміну відвертими зображеннями та підготовки різноманітних інших хтивих цифрових завдань. Однак, як і в багатьох точках в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ t отримати достатнє визнання від дротиків у мережі. Є буквально мільйони завантажень, і це’ це просто посилання на відео. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні привабливі зображення та чудові GIF-файли.

Звісно, ​​визнаю, я трохи помилився, шукаючи одну з найбільш улюблених категорій. Технічно кажучи, найпоширенішим типом порно є некатегоризоване. Це чудове відчуття, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих веб-сторінках.

Утім, я подумав, що це начебто широкий, тому я вибрав “ офіційно зверніться до іншої бажаної категорії, яка належить до аматорського відбору. З понад мільйоном завантажень, здається, немає обмежень щодо кількості ‘& lsquo; реальні люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, як вони насолоджуються, падають і брудняться.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно половину завантажень на цьому сайті!)

Так само ви знаєте, що існують обидва типи аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ ми (на щастя) ніколи раніше не бачили, окрім пробної порнографії в стилі гонзо, яка має якесь грубе відчуття.

А я’ я не просто описую кожну трахання без сідла.

Зауважте лише одну річ: кожне веб-посилання є практичним і не містить спаму, окрім кнопки Porn Games –– це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, висока якість дещо повсюдна, однак це’ частково в результаті поєднання аматорського та професійного порно, яке ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих дорослих каналів відкритий для показу абсолютно нових масових фільмів, цей є ідеальною порнографічною системою для всіх типів дивних збоченців.

Вони’ У мене є класифікації на будь-який смак і більше, ніж просто типові, такі як анальна активність, секс із транссексуалами, дивне поєднання та шкіряні порнографічні відео. Якщо ви дослідите варіанти пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область того, що ‘описано як & lsquo; важке порно

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр напевно запропонує вам будь-яке парне, дивне та суперекстремальне порно. Звісно, ​​нічого з цього –– щодо, як я розумію –– не варто видаляти PornHub, але більшість відеокліпів тут можуть бути грубими для деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб вашу кумедну кістку лоскотали до, після чи під час вас’ я оцінив вашу промежину, цей порнографічний веб-сайт здається мені особливим тим, що він має ‘& lsquo; смішний, різний інструмент фільтра. Знову ж таки, частина порнографії може бути трохи дивною, однак деякі з них роблять груди травним трактом і горіхом водночас.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Рухаємо далі. Ще одна чудова особливість цього каналу – це сторінки взаємодії зі значною площею. Існують онлайн-форуми, за допомогою яких учасники можуть спілкуватися в чаті та обмінюватися деталями та зображеннями. Motherless також має чат-кімнату в прямому ефірі та навіть повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Спільнота, з якою можна спілкуватися, зростає. Вони’ ми отримуємо нових аматорських порнозірок, які підписуються кожного разу, а ви’ знайдемо якийсь надзвичайно дивний і кумедний фап-продукт.

Перефразовуючи Motherless’ девіз: продовжуй і дивись, мама не’ дивлюсь

. SpankBang Будь то’ Якщо майстерно знято або знято початківцями, висока якість значної частини цих безкоштовних порнографічних відео часто має тенденцію бути першокласною.

Я ношу’ У мене немає точної інформації, однак, як мені здається, цей канал є одним із найбільших фільмів, опублікованих на веб-сайті. Перегляньте його, і ви повідомите мені –– Я вважаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо ви стурбовані тим, що під час відкриття сторінки вас переповнює багато звернень, надіньте ’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та фільтрів усіх видів. Одним натисканням кнопки ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді було додано останнім часом, що’ надано перевагу, і незабаром почнеться завантаження.

Я одягнув’ я не знаю про вас, але я рідко бачу цей останній варіант’ один я бачу на іншому абсолютно безкоштовно

порносайти. Рухаючись далі, ви можете відфільтрувати результати відеокліпів, обов’язково високої якості, тривалості відеокліпу, або ви можете просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряме порно не’ Ви також можете перемикатися між порнографією геїв і транссексуалів.

Мені варто додатково обговорити SpankBang’ Функція телевізора. Учасники цього сайту можуть не тільки створити власні канали, але й створити власну станцію. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює нечисть, яку ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це натиснути на телевізійне посилання, ввести категорію, тег, ключове слово чи порнозірку та перейти звідти.

Запропонуйте це зовнішній вигляд, і ви, можливо, захочете зробити це своєю електронною фінансовою установою.

YouPorn

Щодо створення, цей безкоштовний порнографічний веб-сайт виглядає охайно, а веб-вміст багато в чому схожий на –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей сайт, який містить масу бруду, ви’ вас чекає епічна насолода. Є терабайти еротичних фотографій і, можливо, петабайти порнографічного відео. Вони ідеально впорядковані в безліч груп, які повинні бути привабливими майже для кожного почуття чуттєвої естетики.

Хоча є артисти-аматори, YouPorn, здається, має надзвичайно багато професійної еротики, настільки, що в меню є ціла вкладка для порнозірок. Поряд з ним є розділ еротики, який організовує потоки збудливих історій, які гарантують, що ваші враження від цього порнографічного каналу будуть ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до 2 мереж веб-камер. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу стверджувати, що аматорські дизайни все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порно платформа не’ Не має забагато у вигляді додаткових вишукувань, що чудово підходить для тих, хто хоче сісти та піти. Ви не’ не потрібен обліковий запис, щоб максимально використати цей сайт’ s колекція пристроїв для перегляду сексу.

Усі найкращі фільтри в один клік, як-от сортування результатів за тим, що’ є новим, популярним останнім часом і історично, і в тренді. Крім того, за допомогою двох натискань ви можете отримати випадкову колекцію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви розумієте, що саме намагаєтеся знайти, ця платформа має легендарний список тегів, який потрібно відвідати, подумайте.

Жінки з камери на YouJizz Live чудові, як і головна трубка. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, загляньте на сайт веб-камери YouJizz. У них усі привабливі сестри, але я насправді бачив, що ти’ я знайду багато дівчат з медовим волоссям.

Настільки високо, як ви можете мати намір клацнути й потягнути, одягніть’ ще не зламай цей горіх. Ми’ перебуваємо лише на півдорозі, і є багато інших трубок, про які можна дізнатися та отримати захоплення.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *